Video: "Kralj" protiv vanzemaljaca!

Lebron Džejms u nastavku "Svemirskog basketa" – potvrđeno!

Košarka 06.08.2017 | 15:30
Video: "Kralj" protiv vanzemaljaca!
Košarkaški as Lebron Džejms krenuće stopama Majkla Džordana, 21 godinu nakon hit igranog-crtanog filma "Svemirski basket" (Space jam).

Režiser serijala "Paklene ulice" Džastin Lin rekao je za "Entertejnment vikli" da je postigao dogovor sa "Vornerom" i Džejmsom o snimanju nastavka filma.

Sećate se radnje – crtani likovi dolaze po Džordana kako bi im pomogao da se obračunaju sa svemirskim napadačima, a sudbinu univerzuma odlučiće partija basketa!

"Svakodnevno radim na istraživanju mogućnosti za snimanje nastavka, i najveći problem predstavlja mi vreme. Nema ko se nije prijavio, i to dobrovoljno i besplatno, da se pojavi u filmu, ali vreme pravi najveć ekomplikacije. Logistički je izazov okupiti na jednom mestu najveće zvezde košarke, koje imaju ograničeno slobodno vreme van sezone," rekao je Lin.

Prošle godine, na 20. godišnjicu "Svemirskog basketa", reditelj originala Džo Pitka rekao je za američke medije da se protivi nastavku.

"Mislim da je besmisleno praviti novu priču, ne mogu to da 'vidim', ne mogu da zamislim kako bi se ponovio uspeh originala. Nije da je 'Svemirski basket' bio nezaboravno dobar film, ali savršeno je uhvatio duh devedesetih i ljubav prema sportistima kakva danas više ne postoji," rekao je on.



Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar