Меси се опростио од Нејмара: Срећно!

Растанак Барселоне и Нејмара је само питање дана. . .

Фудбал 02.08.2017 | 20:45
Меси се опростио од Нејмара: Срећно!
"Нејмар је, у пратњи свог оца и представника, обавестио Барселону овог јутра о својој жељи да напусти клуб. Барселона стога обавештава да је цена за њега 222 милиона евра, колико износи његова откупна клаузула која мора бити плаћена у целости да би он напустио клуб".

Овако је гласила порука каталонског гиганта који је ове среде растужио навијаче информацијом да немају средстава којим би могли да зауставе својеглавог Бразилца у одлуци да напусти клуб.

Питање је дана, очекује се да то буде у петак поподне, када би Нејмар требало да буде представљен као нови фудбалер Пари сен Жермена који је спреман да за њега издвоји огроман новац и "дебело" да обори рекорд у највећем трансферу који је до сада држао Погба (тек око 100 милиона евра).

Нејмар се овог јутра поздравио и са својим досадашњим саиграчима...

"Круже приче" да је један од разлога што напушта Барселону то што жели да "изађе из сенке" Лионела Месија и да самостално води ПСЖ до титула, а на крају и себе до "златне лопте", а Аргентинац се путем Инстаграма и видео снимка опростио од Нејмара.

То значи да један од "најубитачнијих" напада у историји фудбала, назван "МСН", престаје да постоји.

"Било је право задовољство играти са тобом све ове године. Желим ти све најбоље у наредној фази живота", написао је најбољи фудбалер Барселоне у њеној историји незадовољном Бразилцу уз заједничке фотографије које се смењују.

Да ли искрено или тек да "ућутка" гласине о њиховом лошем односу - то никад нећемо сазнати.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар