Mesi se oprostio od Nejmara: Srećno!

Rastanak Barselone i Nejmara je samo pitanje dana. . .

Fudbal 02.08.2017 | 20:45
Mesi se oprostio od Nejmara: Srećno!
"Nejmar je, u pratnji svog oca i predstavnika, obavestio Barselonu ovog jutra o svojoј želji da napusti klub. Barselona stoga obaveštava da je cena za njega 222 miliona evra, koliko iznosi njegova otkupna klauzula koja mora biti plaćena u celosti da bi on napustio klub".

Ovako je glasila poruka katalonskog giganta koji je ove srede rastužio navijače informacijom da nemaju sredstava kojim bi mogli da zaustave svojeglavog Brazilca u odluci da napusti klub.

Pitanje je dana, očekuje se da to bude u petak popodne, kada bi Nejmar trebalo da bude predstavljen kao novi fudbaler Pari sen Žermena koji je spreman da za njega izdvoji ogroman novac i "debelo" da obori rekord u najvećem transferu koji je do sada držao Pogba (tek oko 100 miliona evra).

Nejmar se ovog jutra pozdravio i sa svojim dosadašnjim saigračima...

"Kruže priče" da je jedan od razloga što napušta Barselonu to što želi da "izađe iz senke" Lionela Mesija i da samostalno vodi PSŽ do titula, a na kraju i sebe do "zlatne lopte", a Argentinac se putem Instagrama i video snimka oprostio od Nejmara.

To znači da jedan od "najubitačnijih" napada u istoriji fudbala, nazvan "MSN", prestaje da postoji.

"Bilo je pravo zadovoljstvo igrati sa tobom sve ove godine. Želim ti sve najbolje u narednoj fazi života", napisao je najbolji fudbaler Barselone u njenoj istoriji nezadovoljnom Brazilcu uz zajedničke fotografije koje se smenjuju.

Da li iskreno ili tek da "ućutka" glasine o njihovom lošem odnosu - to nikad nećemo saznati.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar