Бешикташов шпански пакет - завршено!

Познати агент Ахмет Булут завршио велики посао.

Фудбал 03.08.2017 | 17:00
Бешикташов шпански пакет - завршено!
Један одавно није голгетер од кога страхују противнички штопери, други се није доказао у вероватно најјачем шампионату у овом тренутку, али ће за турске прилике бити топ појачања! Алваро Негредо и Ајмен Абденур требало би до краја седмице и званично да постану нови фудбалери Бешикташа!

Такав договор постигнут је после целодневних преговора у Валенсијиним просторијама на Местаљи, где су присуствовали Негредов менаџер Хуанма Лопез, затим представник Бешикташа и један од најмоћнијих турских агената Ахмет Булут, те трилинг челника Слепих мишева Анил Марти - Матеу Алемани - Хозе Рамон Алесанко.

Телевизијска компанија беИн Спорт јавља да су се све три стране усагласиле око детаља и постигле начелни договор око дуплог трансфера, који би Валенсији требало да донесе пристојну зараду. Према бројним, опет непотврђеним информацијама, Валенсија би требало да приходује око 14.000.000 евра. Тачније, 6.000.000 за Негреда и још 8.000.000 за Абденура.

Жеља челника Бешикташа је јасна - да за Лигу шампиона добије још два искусна појачања, односно да некадашњи Реалов штопер Пепе добије квалитетног парњака у срцу одбране, уз једног прекаљеног голгетера напред. 

Детаљи још нису објављени, а све би требало да буде јасније у наредним данима. 

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар