Bešiktašov španski paket - završeno!

Poznati agent Ahmet Bulut završio veliki posao.

Fudbal 03.08.2017 | 17:00
Bešiktašov španski paket - završeno!
Jedan odavno nije golgeter od koga strahuju protivnički štoperi, drugi se nije dokazao u verovatno najjačem šampionatu u ovom trenutku, ali će za turske prilike biti top pojačanja! Alvaro Negredo i Ajmen Abdenur trebalo bi do kraja sedmice i zvanično da postanu novi fudbaleri Bešiktaša!

Takav dogovor postignut je posle celodnevnih pregovora u Valensijinim prostorijama na Mestalji, gde su prisustvovali Negredov menadžer Huanma Lopez, zatim predstavnik Bešiktaša i jedan od najmoćnijih turskih agenata Ahmet Bulut, te triling čelnika Slepih miševa Anil Marti - Mateu Alemani - Hoze Ramon Alesanko.

Televizijska kompanija beIn Sport javlja da su se sve tri strane usaglasile oko detalja i postigle načelni dogovor oko duplog transfera, koji bi Valensiji trebalo da donese pristojnu zaradu. Prema brojnim, opet nepotvrđenim informacijama, Valensija bi trebalo da prihoduje oko 14.000.000 evra. Tačnije, 6.000.000 za Negreda i još 8.000.000 za Abdenura.

Želja čelnika Bešiktaša je jasna - da za Ligu šampiona dobije još dva iskusna pojačanja, odnosno da nekadašnji Realov štoper Pepe dobije kvalitetnog parnjaka u srcu odbrane, uz jednog prekaljenog golgetera napred. 

Detalji još nisu objavljeni, a sve bi trebalo da bude jasnije u narednim danima. 

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar