Зенит као луд купује по Аргентини!

Сантијаго Аскасибар и Емилијано Ригони пред вратима клуба из Санкт Петербурга.

Фудбал 03.08.2017 | 16:00
Зенит као луд купује по Аргентини!
Челници руског Зенита изгледа да су у летњем прелазном року открили велику љубав према аргентинском фудбалу. Јер, како другачије објаснити чињеницу да су довели већ тројицу Гаучоса, а спрема се изгледа и долазак четвртог и петог.

Наиме, после Себастијана Друисија, Леандра Паредеса и Емануела Мамане у чије трансфере је Зенит уложио укупно 54.000.000 евра, пред вратима клуба из Санкт Петербурга је и Сантијаго Аскасибар. Ради се о бисеру Естудијантеса из Ла Плате, фудбалеру који има 20 година и игра на позицији задњег везног.

Како преносе локални аргентински медији, руски великан платио би обештећење од 6.000.000 евра, а на то би ишао и додатни бонус у висини од 2.500.000 европских новчаница.

Аскасибар је у претходних годину и по дана одиграо 49 такмичарских утакмица, а није се још уписао у стрелце. Он је за младу репрезентацију Аргентине до сада одиграо 11 утакмица. Био је и члан олимпијске репрезентације која је прошле године наступила у Рио де Жанеиру.

Поред Аскасибара, мета Зенита је и Емилијано Ригони из Инденепендијентеа чији трансфер би укупно могао да износи око 9.000.000 евра. Ригони је нешто старији од Аскасибара - има 24 године, а такође се најбоље сналази у везном реду.

За клуб из Авеланеде до сада је одиграо 40 утакмица и 10 пута се уписао у стрелце, а пре тога је три сезоне био члан Белграна. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар