Осмијех скрива тужну причу

Џулија Робертс последњих дана главна је тема свих домаћих медија, након што је са породицом дошла у Београд. Једна од најпознатијих и најславнијих холивудских глумица живи живот о каквом многи маштају, али није одувек било тако. Доживела је славу о којој у нимало лаком детињству, није ни сањала.

Забава 01.08.2017 | 22:50
Осмијех скрива тужну причу
Када је имала шест година, родитељи су јој се развели што је оставило трајне последице на њену психу. Тада је почела њена борба са страховима од самоће и одбацивања. Њена агонија наставила се када јој је отац убрзо преминуо.



''Све је било као на филму, а онда су моји родитељи почели да се свађају све више и више, да би нас мајка једног дана само одвела. Њихов развод био је веома болан. Била сам много везана за оца, а он је срећом наставио да нас редовно обилази. Након пуних пет година моја мајка се преудала за Мајкла Мутеса и на свет донела још једну девојчицу, нашу полусестру Ненси.

На тај радосни догађај у нашем животу пала је сенка када нам је бака јавила да нам је умро отац. Сазнали смо да је дуго боловао од рака, а да нам то никада није рекао јер није желео да патимо за њим. Била сам веома бесна на њега, осећала сам се као да ме је издао и намерно оставио'', испричала је својевремено глумица.

Извор: Ало

Коментари / 0

Оставите коментар