Osmijeh skriva tužnu priču

Džulija Roberts poslednjih dana glavna je tema svih domaćih medija, nakon što je sa porodicom došla u Beograd. Jedna od najpoznatijih i najslavnijih holivudskih glumica živi život o kakvom mnogi maštaju, ali nije oduvek bilo tako. Doživela je slavu o kojoj u nimalo lakom detinjstvu, nije ni sanjala.

Zabava 01.08.2017 | 22:50
Osmijeh skriva tužnu priču
Kada je imala šest godina, roditelji su joj se razveli što je ostavilo trajne posledice na njenu psihu. Tada je počela njena borba sa strahovima od samoće i odbacivanja. Njena agonija nastavila se kada joj je otac ubrzo preminuo.



''Sve je bilo kao na filmu, a onda su moji roditelji počeli da se svađaju sve više i više, da bi nas majka jednog dana samo odvela. Njihov razvod bio je veoma bolan. Bila sam mnogo vezana za oca, a on je srećom nastavio da nas redovno obilazi. Nakon punih pet godina moja majka se preudala za Majkla Mutesa i na svet donela još jednu devojčicu, našu polusestru Nensi.

Na taj radosni događaj u našem životu pala je senka kada nam je baka javila da nam je umro otac. Saznali smo da je dugo bolovao od raka, a da nam to nikada nije rekao jer nije želeo da patimo za njim. Bila sam veoma besna na njega, osećala sam se kao da me je izdao i namerno ostavio'', ispričala je svojevremeno glumica.

Izvor: Alo

Komentari / 0

Ostavite komentar