Прија отворено о сексу са Филипом

Филип у сваком тренутку жели да зна где му је и шта ради лепша половина.

Србија 01.08.2017 | 19:25
Прија отворено о сексу са Филипом
Александра је открила да је Бренин пасторак више не прати на наступима у иностранству, али да је принуђена да му се јавља пре и после сваке свирке.

''Филип ме више не прати на свим наступима, само кад сам у Београду. Тада сам му успут, па дође (смех). Направи некад изузетак, као на пример недавно у Црној Гори. Тамо сам радила, па смо искористили два-три дана да мало уживамо на плажама'', каже Александра и додаје:

''Сваки пут ме пред свирку пита шта се дешава, како пролазе нове песме, колико има људи или нешто у том фазону. Увек му пошаљем поруку кад завршим свирку, а кад дођем у хотелску собу, зовем га и причамо сатима, док нам се не приспава. Пошто смо у последње време много уморни, гледамо да нам позиви не трају много и маштамо да што пре легнемо да спавамо''.



Бренина снајка истиче да су она и Филип раније имали обичај да, када нису заједно, размењују секси и провокативне фотографије.

''Оно што ми шаљемо једно другом није за јавност. Раније је било слања слика, неких порукица, али превазишли смо то. Дуго смо у вези, тако да све што треба радимо код куће'', завршава певачица.

Извор: Ало

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Не

01.08.2017 20:25

Није ми она несто!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Није, али

01.08.2017 21:03

Она му осим секса даје и осјецај припадања. Мацеха и полубраца не могу то дати. Сигурно су сви љубазни, али нема он ту пуно ста да трази.

Name

Вец видјено

01.08.2017 21:51

Јос мало, па готовооо...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цудно

01.08.2017 22:52

Посто ме интересује опстанак насег потомства на овим просторима, редовно пратим БН, али...... када одем на страницу Србија, нема озбиљних вијести, него све нека "извјесца" из зуте стампе.....Ста се десава? Мозда је то мудар потез....не знам...мозе бити да и вама није јасно....па се дистанцирате?

ОДГОВОРИТЕ