Prija otvoreno o seksu sa Filipom

Filip u svakom trenutku želi da zna gde mu je i šta radi lepša polovina.

Srbija 01.08.2017 | 19:25
Prija otvoreno o seksu sa Filipom
Aleksandra je otkrila da je Brenin pastorak više ne prati na nastupima u inostranstvu, ali da je prinuđena da mu se javlja pre i posle svake svirke.

''Filip me više ne prati na svim nastupima, samo kad sam u Beogradu. Tada sam mu usput, pa dođe (smeh). Napravi nekad izuzetak, kao na primer nedavno u Crnoj Gori. Tamo sam radila, pa smo iskoristili dva-tri dana da malo uživamo na plažama'', kaže Aleksandra i dodaje:

''Svaki put me pred svirku pita šta se dešava, kako prolaze nove pesme, koliko ima ljudi ili nešto u tom fazonu. Uvek mu pošaljem poruku kad završim svirku, a kad dođem u hotelsku sobu, zovem ga i pričamo satima, dok nam se ne prispava. Pošto smo u poslednje vreme mnogo umorni, gledamo da nam pozivi ne traju mnogo i maštamo da što pre legnemo da spavamo''.



Brenina snajka ističe da su ona i Filip ranije imali običaj da, kada nisu zajedno, razmenjuju seksi i provokativne fotografije.

''Ono što mi šaljemo jedno drugom nije za javnost. Ranije je bilo slanja slika, nekih porukica, ali prevazišli smo to. Dugo smo u vezi, tako da sve što treba radimo kod kuće'', završava pevačica.

Izvor: Alo

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Ne

01.08.2017 20:25

Nije mi ona nesto!

ODGOVORITE
Name

Nije, ali

01.08.2017 21:03

Ona mu osim seksa daje i osjecaj pripadanja. Maceha i polubraca ne mogu to dati. Sigurno su svi ljubazni, ali nema on tu puno sta da trazi.

Name

Vec vidjeno

01.08.2017 21:51

Jos malo, pa gotovooo...

ODGOVORITE
Name

Cudno

01.08.2017 22:52

Posto me interesuje opstanak naseg potomstva na ovim prostorima, redovno pratim BN, ali...... kada odem na stranicu Srbija, nema ozbiljnih vijesti, nego sve neka "izvjesca" iz zute stampe.....Sta se desava? Mozda je to mudar potez....ne znam...moze biti da i vama nije jasno....pa se distancirate?

ODGOVORITE