Мекејн: Путин ће платити за напад

Амерички сенатор из Аризоне Џон Мекејн написао је на свом "Твитер" налогу да председник Русије Владимир Путин треба да "плати за напад" на америчку демократију.

Свијет 01.08.2017 | 17:48
Мекејн: Путин ће платити за напад
"Не чуди ме што Путин протерује америчке дипломате, али он и његови компањони ће платити за напад на нашу демократију", написао је Мекејн.

Руски председник Владимир Путин изјавио је раније да 755 америчких дипломата морају да напусте Русију након што су САД увеле нове санкције Москви, јавио је АФП.

Министарство спољних послова Русије је претходно од САД затражило да до септембра смање број својих дипломата у Русији на 455 – исто колико Русија има у САД.

Москва је у петак наложила САД да смањи број чланова свог дипломатског особља и најавила да ће запленити америчку дипломатску имовину у два комплекса као одговор на нове америчке санкције које су скоро једногласно одобрили и Представнички дом и Сенат Конгреса САД.

Извор: Агенције

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Пустињска Олуја

01.08.2017 16:07

Зар овај патолоски мрзитељ Руса није крепао!? Болестан је теско вец дузе. Страсно ко им креира политику. Убица постао јос у Виетнаму оборен му авион и сподоба просла са опекотинама које су вдјиве на злоцинацком лицу. Ни Бог га неце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неизлецива болест

01.08.2017 16:13

Напад на Америцку демократију ?????? Вецу глупост одавно нисам цуо. Ови амери су изгубили сваки осецај за реалност.Дали је овај цовјек слијеп или је толико безобразан да незна колико су земаља унистили . На овим резултатима би им и Хитлер позавидио а он прица Прице за будале

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

01.08.2017 17:44

Платити мозе само америцки барод америка је на таком географском полозају да се немозе бранити никаким ракетним ститовима довољна је само једна бојева глава да се активира у било којем дјелу океана цунами це збрисати пола континента.

ОДГОВОРИТЕ