Mekejn: Putin će platiti za napad

Američki senator iz Arizone Džon Mekejn napisao je na svom "Tviter" nalogu da predsednik Rusije Vladimir Putin treba da "plati za napad" na američku demokratiju.

Svijet 01.08.2017 | 17:48
Mekejn: Putin će platiti za napad
"Ne čudi me što Putin proteruje američke diplomate, ali on i njegovi kompanjoni će platiti za napad na našu demokratiju", napisao je Mekejn.

Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je ranije da 755 američkih diplomata moraju da napuste Rusiju nakon što su SAD uvele nove sankcije Moskvi, javio je AFP.

Ministarstvo spoljnih poslova Rusije je prethodno od SAD zatražilo da do septembra smanje broj svojih diplomata u Rusiji na 455 – isto koliko Rusija ima u SAD.

Moskva je u petak naložila SAD da smanji broj članova svog diplomatskog osoblja i najavila da će zapleniti američku diplomatsku imovinu u dva kompleksa kao odgovor na nove američke sankcije koje su skoro jednoglasno odobrili i Predstavnički dom i Senat Kongresa SAD.

Izvor: Agencije

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Pustinjska Oluja

01.08.2017 16:07

Zar ovaj patoloski mrzitelj Rusa nije krepao!? Bolestan je tesko vec duze. Strasno ko im kreira politiku. Ubica postao jos u Vietnamu oboren mu avion i spodoba prosla sa opekotinama koje su vdjive na zlocinackom licu. Ni Bog ga nece.

ODGOVORITE
Name

Neizleciva bolest

01.08.2017 16:13

Napad na Americku demokratiju ?????? Vecu glupost odavno nisam cuo. Ovi ameri su izgubili svaki osecaj za realnost.Dali je ovaj covjek slijep ili je toliko bezobrazan da nezna koliko su zemalja unistili . Na ovim rezultatima bi im i Hitler pozavidio a on prica Price za budale

ODGOVORITE
Name

Milan

01.08.2017 17:44

Platiti moze samo americki barod amerika je na takom geografskom polozaju da se nemoze braniti nikakim raketnim stitovima dovoljna je samo jedna bojeva glava da se aktivira u bilo kojem djelu okeana cunami ce zbrisati pola kontinenta.

ODGOVORITE