Тиват: Пронађена беживотна тијела

Два неиндетификована леша мушкараца старости око 30 година пронађена су јутрос у једном од напуштених објеката у комплексу Жупа на улазу у Тиват, пише ''Блиц''. Тиватска полиција блокирала је комплетан комплекс Жупа, у који се не може ући, а чека се долазак форензичара из Даниловграда.

Регион 01.08.2017 | 16:44
Тиват: Пронађена беживотна тијела
Према незваничним информацијама, јутрос између два и три сата са те локације, грађани су чули детонацију, па се претпоставља да је она узрок смрти мушкараца.

Према првим резултатима истраге, до експлозије је дошло када су за сада непознате особе покушавале да направе експлозивну направу, јавља портал ''Вијести.ме''.

''Први резултати вјештачења указују на то да су се за сада непознати мушкарци у тренутку експлозије налазили изнад бомбе. Током увиђаја који још траје пронађен је руксак у којем је био пиштољ марке "застава" као и маска мушке особе са брадом. Испитује се могућност да су страдали припремали нечију ликвидацију'', тврди извор "Вијести".

Тиватска полиција блокирала је комплетан комплекс Жупа, у који се не може ући, а чека се долазак форензичара из Даниловграда, односно представника Вишег државног тужилаштва из Подгорице који ће преузети вођење истраге.

Очекује се да накнадно полиција саопшти више детаља о овој трагедији.

Извор: Агенције

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Лија

01.08.2017 15:13

Много хтели много започели, сами себе у томе омели.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зр

01.08.2017 21:16

Дали је била за Пенса?

ОДГОВОРИТЕ