Tivat: Pronađena beživotna tijela

Dva neindetifikovana leša muškaraca starosti oko 30 godina pronađena su jutros u jednom od napuštenih objekata u kompleksu Župa na ulazu u Tivat, piše ''Blic''. Tivatska policija blokirala je kompletan kompleks Župa, u koji se ne može ući, a čeka se dolazak forenzičara iz Danilovgrada.

Region 01.08.2017 | 16:44
Tivat: Pronađena beživotna tijela
Prema nezvaničnim informacijama, jutros između dva i tri sata sa te lokacije, građani su čuli detonaciju, pa se pretpostavlja da je ona uzrok smrti muškaraca.

Prema prvim rezultatima istrage, do eksplozije je došlo kada su za sada nepoznate osobe pokušavale da naprave eksplozivnu napravu, javlja portal ''Vijesti.me''.

''Prvi rezultati vještačenja ukazuju na to da su se za sada nepoznati muškarci u trenutku eksplozije nalazili iznad bombe. Tokom uviđaja koji još traje pronađen je ruksak u kojem je bio pištolj marke "zastava" kao i maska muške osobe sa bradom. Ispituje se mogućnost da su stradali pripremali nečiju likvidaciju'', tvrdi izvor "Vijesti".

Tivatska policija blokirala je kompletan kompleks Župa, u koji se ne može ući, a čeka se dolazak forenzičara iz Danilovgrada, odnosno predstavnika Višeg državnog tužilaštva iz Podgorice koji će preuzeti vođenje istrage.

Očekuje se da naknadno policija saopšti više detalja o ovoj tragediji.

Izvor: Agencije

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Лија

01.08.2017 17:13

Много хтели много започели, сами себе у томе омели.....

ODGOVORITE
Name

Zr

01.08.2017 23:16

Dali je bila za Pensa?

ODGOVORITE