Пукло и у Дортмунду!

Дембеле насрнуо на Буркија, да ли је то најава још једног ружног растанка? Саиграчи смиривали ситуацију.

Фудбал 03.08.2017 | 11:00
Пукло и у Дортмунду!
Клинч Нелсона Семеда и Нејмара означио је почетак саге о одласку Бразилца из Барселоне у Пари Сен Жермен, а сада сличан сценарио на помолу и у Немачкој. Тачније, у Швајцарској пошто се Борусија тамо припремала за наредну сезону кад је 20-годишњи Усман Дембеле из непознатих разлога изгубио живце и насрнуо на голмана Романа Буркија.

Марк Бартра је први прискочио да раздвоји завађене стране, али су потом морали да реагују и остали саиграчи, јер је Дембеле баш полудео.

И нема сумње најавио лавину спекулација о разлозима због којих је толико нервозан. Са приличном сигурношћу можемо да претпоставимо да ће неки од немачких медија ту нервозу приписати гласинама да је Барселона баш Дембелеа идентификовала као једно од могућих решења да се надомести Нејмаровог одлазак, иако је јасно да Француз - барем не још - ипак није тај ниво.

Али јесте изузетан потенцијал због којег би га многи богатији клубови од Борусије волели у свом табору, па ће емисари са разних страна “сасвим случајно“ ових дана окренути пријатеље из Дортмунда да питају има ли овај сукоб некакву позадину или се једноставно десило?

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар