Puklo i u Dortmundu!

Dembele nasrnuo na Burkija, da li je to najava još jednog ružnog rastanka? Saigrači smirivali situaciju.

Fudbal 03.08.2017 | 11:00
Puklo i u Dortmundu!
Klinč Nelsona Semeda i Nejmara označio je početak sage o odlasku Brazilca iz Barselone u Pari Sen Žermen, a sada sličan scenario na pomolu i u Nemačkoj. Tačnije, u Švajcarskoj pošto se Borusija tamo pripremala za narednu sezonu kad je 20-godišnji Usman Dembele iz nepoznatih razloga izgubio živce i nasrnuo na golmana Romana Burkija.

Mark Bartra je prvi priskočio da razdvoji zavađene strane, ali su potom morali da reaguju i ostali saigrači, jer je Dembele baš poludeo.

I nema sumnje najavio lavinu spekulacija o razlozima zbog kojih je toliko nervozan. Sa priličnom sigurnošću možemo da pretpostavimo da će neki od nemačkih medija tu nervozu pripisati glasinama da je Barselona baš Dembelea identifikovala kao jedno od mogućih rešenja da se nadomesti Nejmarovog odlazak, iako je jasno da Francuz - barem ne još - ipak nije taj nivo.

Ali jeste izuzetan potencijal zbog kojeg bi ga mnogi bogatiji klubovi od Borusije voleli u svom taboru, pa će emisari sa raznih strana “sasvim slučajno“ ovih dana okrenuti prijatelje iz Dortmunda da pitaju ima li ovaj sukob nekakvu pozadinu ili se jednostavno desilo?

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar