Барса је изабрала - Гризман је замјена за Нејмара!

Али прво треба убедити Атлетико Мадрид, који се неће олако одрећи свог најбољег играча.

Фудбал 02.08.2017 | 22:00
Барса је изабрала - Гризман је замјена за Нејмара!
Барселона се практично већ опростила од Нејмара и кренула у потрагу за играчем који ће у потпуности надоместити одлазак фантастичног Бразлица. Како пише добро упућени каталонски Спорт, челници Блаугране су већ истакли своју највећу жељу, а у питању је сјајни нападач Атлетико Мадрида – Антоан Гризман.

Ипак, прво треба убедити Атлетико, који има забрану довођења нових играча, па су Јорганџије због тога на старту прелазног рока одустале од продаје своје највеће звезде у Манчестер јунајтед. Разлог је једноставан - не би били у могућности да надоместе његов одлазак.

Барселона би поред врхунског квалитета, аутоматски добила и играча потпуно адаптираног на услове играња у шпанској Примери. Каталонце чека тежак посао, с обзиром да су Јорганџије у уговор француског фудбалера прошлог лета ставиле клаузулу од 200.000.000 евра, али се процењује да би могли да прихвате дупло мању своту новца, јер је велико питање када ће је следећи пут видети на свом столу. Али тржиште је већ толико поремећено да суме више не иду у исти кош с реалном вредношћу играча.

Каталонци су свесни да морају да пронађу замену за Нејмара, што појачава преговарачке моћи управе Атлетика, али им Гризман није једино решење. Уколико преговори пропадну, Барселона ће се окренути другим опцијама Усману Дембелеу (Дортмунд),Анхелу ди Марији (ПСЖ), Килијану Мбапеу (Монако), Паулу Дибали... Али не би Гризманслучајно био истакнут као приоритет да Каталонци нису осетили да могу да га доведу у своје редове.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар