ЦР7: Нисам утајио порез!

Фирму за лик основао 2004. године! Фудбалер Реал Мадрида Кристијано Роналдо одбацио је оптужбе да је утајио порез и поручио да је невин и да никада ништа није сакрио од шпанских власти.

Фудбал 02.08.2017 | 19:00
ЦР7: Нисам утајио порез!
Роналдо је у понедељак дао изјавио у суду у Мадриду због оптужби да је на британским Девичанским острвима сакрио 14,7 милион евра прихода на своје фотографије.

"Шпански порезници знају све детаље о мојим приходима јер сам им све открио. Никада ништа нисам сакрио, нити сам имао намеру да избегнем порез", објавио је Роналдо.

Он је додао да сви који га познају знају да Португалац од својих сарадника тражи да све уредно плаћају и да не жели проблеме са државом.

"Када сам потписао за Реал основао сам специјалан тим за управљање мојим правима на лик, само да бих задржао исти принцип који сам имао у Енглеској. Адвокати које ми је препоручио Јунајтед су ми да фирму оснујем 2004, много пре доласка у Шпанију. Таква структура је нормална у Енглеској и прихваћена од тамошњег пореског система као легална", казао је Роналдо.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар