CR7: Nisam utajio porez!

Firmu za lik osnovao 2004. godine! Fudbaler Real Madrida Kristijano Ronaldo odbacio je optužbe da je utajio porez i poručio da je nevin i da nikada ništa nije sakrio od španskih vlasti.

Fudbal 02.08.2017 | 19:00
CR7: Nisam utajio porez!
Ronaldo je u ponedeljak dao izjavio u sudu u Madridu zbog optužbi da je na britanskim Devičanskim ostrvima sakrio 14,7 milion evra prihoda na svoje fotografije.

"Španski poreznici znaju sve detalje o mojim prihodima jer sam im sve otkrio. Nikada ništa nisam sakrio, niti sam imao nameru da izbegnem porez", objavio je Ronaldo.

On je dodao da svi koji ga poznaju znaju da Portugalac od svojih saradnika traži da sve uredno plaćaju i da ne želi probleme sa državom.

"Kada sam potpisao za Real osnovao sam specijalan tim za upravljanje mojim pravima na lik, samo da bih zadržao isti princip koji sam imao u Engleskoj. Advokati koje mi je preporučio Junajted su mi da firmu osnujem 2004, mnogo pre dolaska u Španiju. Takva struktura je normalna u Engleskoj i prihvaćena od tamošnjeg poreskog sistema kao legalna", kazao je Ronaldo.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar