Џеко: Коларов ми подијелио ''брдо'' асистенција!

Нападач Роме Един Џеко похвалио је саиграча из Србије и рекао да је Рома урадила добар посао током прелазног рока.

Фудбал 02.08.2017 | 12:00
Џеко: Коларов ми подијелио ''брдо'' асистенција!
'Вучица' је ремизирала са Јувентусом у недељу увече 1:1, а онда изгубила после пенал серије. Римљани су још играли нерешено и против Парис Сен Жермена, а победили су Тотенхем.

"Урадили смо добар посао и имали три тешке утакмице. Покупили смо пет поена против три екипе које ће јуришати на Лигу шампиона и рекао бих да је наша предсезонска тура прошла веома добро", рекао је Џеко.

Додао је и да су тренинзи били корисни током припрема, али и да су у свим утакмицама одиграли добро.

"Било је напретка. Лично мислим да је увек боље играти против тешких противника као што смо урадили овде у Америци. Играћемо у Лиги шампиона следеће сезоне, али ће тамо играти и три тима са којима смо играли па је ово било добро тестирање за нас. Све у свему мислим да смо имали добру турнеју на Међународном купу шампиона", каже босанско-херцеговачки фудбалер.

Џеко је истакао и да морају да наставе са јаким тренинзима због тога што се приближава и Серија А. Он после Манчестер Ситија поново игра у истој екипи са Александром Коларовим кога је похвалио.

"Александра знам добро и он зна како се крећем и како трчим. Поделио ми је брдо асистенција док смо играли заједно у Манчестер Ситију", рекао је Џеко. Коларов је асистирао Џеку и за гол који је дао Јувентусу за изједначење.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар