Džeko: Kolarov mi podijelio ''brdo'' asistencija!

Napadač Rome Edin Džeko pohvalio je saigrača iz Srbije i rekao da je Roma uradila dobar posao tokom prelaznog roka.

Fudbal 02.08.2017 | 12:00
Džeko: Kolarov mi podijelio ''brdo'' asistencija!
'Vučica' je remizirala sa Juventusom u nedelju uveče 1:1, a onda izgubila posle penal serije. Rimljani su još igrali nerešeno i protiv Paris Sen Žermena, a pobedili su Totenhem.

"Uradili smo dobar posao i imali tri teške utakmice. Pokupili smo pet poena protiv tri ekipe koje će jurišati na Ligu šampiona i rekao bih da je naša predsezonska tura prošla veoma dobro", rekao je Džeko.

Dodao je i da su treninzi bili korisni tokom priprema, ali i da su u svim utakmicama odigrali dobro.

"Bilo je napretka. Lično mislim da je uvek bolje igrati protiv teških protivnika kao što smo uradili ovde u Americi. Igraćemo u Ligi šampiona sledeće sezone, ali će tamo igrati i tri tima sa kojima smo igrali pa je ovo bilo dobro testiranje za nas. Sve u svemu mislim da smo imali dobru turneju na Međunarodnom kupu šampiona", kaže bosansko-hercegovački fudbaler.

Džeko je istakao i da moraju da nastave sa jakim treninzima zbog toga što se približava i Serija A. On posle Mančester Sitija ponovo igra u istoj ekipi sa Aleksandrom Kolarovim koga je pohvalio.

"Aleksandra znam dobro i on zna kako se krećem i kako trčim. Podelio mi je brdo asistencija dok smo igrali zajedno u Mančester Sitiju", rekao je Džeko. Kolarov je asistirao Džeku i za gol koji je dao Juventusu za izjednačenje.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar