Ево зашто је Борусија већа и од НАЈВЕЋИХ клубова!

Нећемо написати да је Дарио имао срећу у несрећи што је играо за Борусију Дортмунд, јер срећа нема ништа са начином на који се размишља у том клубу.

Фудбал 02.08.2017 | 09:00
Ево зашто је Борусија већа и од НАЈВЕЋИХ клубова!
Дарио Скудери само је један од многих младих и талентованих фудбалера, којима је каријера прерано завршена због ужасних повреда.

Заправио, каријера овог момка из италијанског градића Патерна, рођеног 26. маја 1998. године, није ни почела, а већ је била окончана.

Са свега 18 година, Скудери је доживео тежак, мучан прелом колена на утакмици УЕФА Лиге шампиона за младе играче, док је бранио боје Борусије из Дортмунда против Легије из Варшаве.

Онима који су имали храбрости да одгледају снимак било је јасно да ће Италијан тешко поново играти фудбал, а касније су се те слутње и обистиниле.

Међутим, за разлику од великог броја младих спортиста које је прерана повреда удаљила од професије о којој су сањали, а неке оставила и на маргини друштва и вратила у тежак живот из ког су желели да побегну управо бавећи се спортом, Скудеријев случај разликује се у толико што је у кобном тренутку носио боје великог клуба какав је Борусија Дортмунд.

Нећемо написати да је то била срећа у несрећи, јер одлука људи из Дортмунда нема никакве везе са срећом.

Борусија је саопштила да ће покрити све Даријове трошкове студија и помоћи му да се докаже и оствари у неким другим сферама живота, након што је морао да прихвати да се неће бавити фудбалом.

О томе смо већ писали, ово се полако претвара у фељтон - Фудбалски КЛУБ Борусија Дортмунд.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар