Дара узвратила: Ја јесам звезда!

Интервју Небојше Глоговца који је познати глумац дао за магазин "Дани", привукао је огромну пажњу, а нарочито његове прозивке на рачун Цеце Ражнатовић и Даре Бубамаре. Није требало да прође много времена, и Дара је у свом стилу одговорила Глоговцу.

Србија 31.07.2017 | 18:14
Дара узвратила: Ја јесам звезда!
Да подсетимо, Глоговац је прокоментарисао друштво у којем живимо, и преовлађујуће моралне вредности, и тада је, између осталог, поручио:

''По томе где и коме новац иде, лако можете закључити у каквом друштву живимо, за које се вредности залажемо, шта се цени. А цени се Дара Бубамара, је**га! Она напуни коју год хоће халу кад год пожели. И пуна је лове! Вероватно има и неке додатне активности, али, боже мој. Ово је свет силиконских си*а и ду*ета. У њему је Дара Бубамара закон, не ја''.

Када је чула шта је Глоговац рекао о њој, Дара се грохотом насмејала.



''Хахаха, могу само да ти кажем да обожавам Небојшу Глоговца. Тачно је да пуним све где год да се појавим и да јесам звезда, ето ако је Небојша то рекао, ја могу само да кажем да га баш обожавам, да га волим као глумца и да га позивам да дође на неки мој наступ да се добро зезамо'', изјавила је Дара Бубамара за Телеграф.

Извор: Телеграф

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Кинг Артхур

31.07.2017 17:32

Фуј!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бл

31.07.2017 22:10

А јели реко каф ће се он отрезнити.

Name

Црни Груја

31.07.2017 22:58

А ја пуним Дару Бубамару... Ма до врха је пуним. Чак и прелива.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јес

31.07.2017 23:30

доце он на твој наступ да га напуни,телефон и тако

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сарајлија.

02.08.2017 04:41

Небојса Глоговац је лицност .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ален

02.08.2017 13:09

Поззз за великог глумца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Турбоскара.

03.08.2017 11:09

Цовјек је притодан годподин лицност цовјек са респектом ухледом културом знсњем свим оним сто во промитивни суп...И нисте нитицете кад имати .И јесте само за парове И фарму знасе ко је на фарми примитвна стока која рокце хрокце грокце прди смрди итд.Сто би бора рекао лепа дара буба мара лепи мица лепи гаги сви си драги И наравно дјеј.А кад цес се ти отрезнити од свог примитивизма крканлука никад.Цовјек је познат у европи И у умјетности добио је такве наградр да фукарама нетреба ни објасњавати јер неразумијес ти то .Ти разумојес сатор лепог мицу бају малог книндју то ти је ниво. Нисте ви њему ни до малог прста.Мозете само роктати И завидити И дрк...ти на ту цуј само дару бубамару атину ферари она ајфон И маца дискреција.Пуне оне сталева не сале са примитивизмом И крканлуком.Гдје ви памртни цасе ломите руке вам крваве.и кад зацијем звуке родног краја И кад вам армоника муxику засвири празилук вам из гузице вири.Само свирате курцу .Овде свако зна које лепи мица лепи гсги сви су драги а које Меса Селимовиц Иво Андриц немају појма.Зато несеро..е Никола свака цаст сл иди одавде ово је свратисте залутали.

ОДГОВОРИТЕ