Dara uzvratila: Ja jesam zvezda!

Intervju Nebojše Glogovca koji je poznati glumac dao za magazin "Dani", privukao je ogromnu pažnju, a naročito njegove prozivke na račun Cece Ražnatović i Dare Bubamare. Nije trebalo da prođe mnogo vremena, i Dara je u svom stilu odgovorila Glogovcu.

Srbija 31.07.2017 | 18:14
Dara uzvratila: Ja jesam zvezda!
Da podsetimo, Glogovac je prokomentarisao društvo u kojem živimo, i preovlađujuće moralne vrednosti, i tada je, između ostalog, poručio:

''Po tome gde i kome novac ide, lako možete zaključiti u kakvom društvu živimo, za koje se vrednosti zalažemo, šta se ceni. A ceni se Dara Bubamara, je**ga! Ona napuni koju god hoće halu kad god poželi. I puna je love! Verovatno ima i neke dodatne aktivnosti, ali, bože moj. Ovo je svet silikonskih si*a i du*eta. U njemu je Dara Bubamara zakon, ne ja''.

Kada je čula šta je Glogovac rekao o njoj, Dara se grohotom nasmejala.



''Hahaha, mogu samo da ti kažem da obožavam Nebojšu Glogovca. Tačno je da punim sve gde god da se pojavim i da jesam zvezda, eto ako je Nebojša to rekao, ja mogu samo da kažem da ga baš obožavam, da ga volim kao glumca i da ga pozivam da dođe na neki moj nastup da se dobro zezamo'', izjavila je Dara Bubamara za Telegraf.

Izvor: Telegraf

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

King Arthur

31.07.2017 17:32

Fuj!

ODGOVORITE
Name

Bl

31.07.2017 22:10

A jeli reko kaf će se on otrezniti.

Name

Crni Gruja

31.07.2017 22:58

A ja punim Daru Bubamaru... Ma do vrha je punim. Čak i preliva.

ODGOVORITE
Name

Jes

31.07.2017 23:30

doce on na tvoj nastup da ga napuni,telefon i tako

ODGOVORITE
Name

Sarajlija.

02.08.2017 04:41

Nebojsa Glogovac je licnost .

ODGOVORITE
Name

Alen

02.08.2017 13:09

Pozzz za velikog glumca.

ODGOVORITE
Name

Turboskara.

03.08.2017 11:09

Covjek je pritodan godpodin licnost covjek sa respektom uhledom kulturom znsnjem svim onim sto vo promitivni sup...I niste niticete kad imati .I jeste samo za parove I farmu znase ko je na farmi primitvna stoka koja rokce hrokce grokce prdi smrdi itd.Sto bi bora rekao lepa dara buba mara lepi mica lepi gagi svi si dragi I naravno djej.A kad ces se ti otrezniti od svog primitivizma krkanluka nikad.Covjek je poznat u evropi I u umjetnosti dobio je takve nagradr da fukarama netreba ni objasnjavati jer nerazumijes ti to .Ti razumojes sator lepog micu baju malog knindju to ti je nivo. Niste vi njemu ni do malog prsta.Mozete samo roktati I zaviditi I drk...ti na tu cuj samo daru bubamaru atinu ferari ona ajfon I maca diskrecija.Pune one staleva ne sale sa primitivizmom I krkanlukom.Gdje vi pamrtni case lomite ruke vam krvave.i kad zacijem zvuke rodnog kraja I kad vam armonika muxiku zasviri praziluk vam iz guzice viri.Samo svirate kurcu .Ovde svako zna koje lepi mica lepi gsgi svi su dragi a koje Mesa Selimovic Ivo Andric nemaju pojma.Zato nesero..e Nikola svaka cast sl idi odavde ovo je svratiste zalutali.

ODGOVORITE