Роналдо свједочио, па избјегао новинаре!

Најбољи фудбалер света Кристијано Роналдо појавио се пред мадридским судом у вези са истрагом о наводној утаји пореза.  Најбољи фудбалер света Кристијано Роналдо рекао је данас на рочишту да никада није покушао да утаји порез, саопштила је његова фирма за односе с јавношћу.

Фудбал 31.07.2017 | 19:30
Роналдо свједочио, па избјегао новинаре!
Роналдо се на суду појавио у 11.30. Он је до суднице дошао на споредни улаз, како би избегао велики број новинара испред главног улаза.

Данашње рочиште с истражним судијом Моником Гомес било је затворено за јавност због истраге. Португалац је дао исказ пред судијом који ће одлучити да ли има основа да се подигне оптужница против њега.

Саслушање је трајало око 90 минута, а Роналдо је суд напустио не дајући изјаву новинарима.

Шпанско тужилаштво оптужило је Роналда да је утајио 14,7 милиона евра, пошто је наводно приходе од продаје права на своје фотографије уплаћивао на рачуне фирми изван Шпаније.

Он је у ранијим изјавама негирао да је утајио порез.

Најбољи фудбалер света Кристијано Роналдо рекао је данас на рочишту да никада није покушао да утаји порез, саопштила је његова фирма за односе с јавношћу.

Ронадо се данас појавио на суду у Мадриду где је на рочишти давао исказ о наводним оптужбама за утају пореза.

"Никада ништа нисам скривао, нити сам икада имао намеру да утајим порез", рекао је Роналдо на суду. Саслушање је трајало око 90 минута, а Роналдо је суд напустио не дајући изјаву новинарима, да би се потом његов ПР тим обратио великом броју окупљених медија. Шпанско тужилаштво оптужило је Роналда да је утајио 14,7 милиона евра у периоду од 2011. до 2014. године, пошто је наводно приходе од продаје права на своје фотографије уплаћивао на рачуне фирми изван Шпаније.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар