Ronaldo svjedočio, pa izbjegao novinare!

Najbolji fudbaler sveta Kristijano Ronaldo pojavio se pred madridskim sudom u vezi sa istragom o navodnoj utaji poreza.  Najbolji fudbaler sveta Kristijano Ronaldo rekao je danas na ročištu da nikada nije pokušao da utaji porez, saopštila je njegova firma za odnose s javnošću.

Fudbal 31.07.2017 | 19:30
Ronaldo svjedočio, pa izbjegao novinare!
Ronaldo se na sudu pojavio u 11.30. On je do sudnice došao na sporedni ulaz, kako bi izbegao veliki broj novinara ispred glavnog ulaza.

Današnje ročište s istražnim sudijom Monikom Gomes bilo je zatvoreno za javnost zbog istrage. Portugalac je dao iskaz pred sudijom koji će odlučiti da li ima osnova da se podigne optužnica protiv njega.

Saslušanje je trajalo oko 90 minuta, a Ronaldo je sud napustio ne dajući izjavu novinarima.

Špansko tužilaštvo optužilo je Ronalda da je utajio 14,7 miliona evra, pošto je navodno prihode od prodaje prava na svoje fotografije uplaćivao na račune firmi izvan Španije.

On je u ranijim izjavama negirao da je utajio porez.

Najbolji fudbaler sveta Kristijano Ronaldo rekao je danas na ročištu da nikada nije pokušao da utaji porez, saopštila je njegova firma za odnose s javnošću.

Ronado se danas pojavio na sudu u Madridu gde je na ročišti davao iskaz o navodnim optužbama za utaju poreza.

"Nikada ništa nisam skrivao, niti sam ikada imao nameru da utajim porez", rekao je Ronaldo na sudu. Saslušanje je trajalo oko 90 minuta, a Ronaldo je sud napustio ne dajući izjavu novinarima, da bi se potom njegov PR tim obratio velikom broju okupljenih medija. Špansko tužilaštvo optužilo je Ronalda da je utajio 14,7 miliona evra u periodu od 2011. do 2014. godine, pošto je navodno prihode od prodaje prava na svoje fotografije uplaćivao na račune firmi izvan Španije.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar