Открила како је завела дечка

Дара Бубамара већ три месеца ужива у вези са дечком ког јавност још увек није упознала.

Србија 31.07.2017 | 15:28
Открила како је завела дечка
У разговору са популарном певачицом имали смо прилике да о њиховом односу сазнамо више, а популарна певачица признала нам је да му је сама пришла!

Како сте ти и твој актуелни изабраник почели везу?

''Упознала сам га приликом једног изласка. Чим сам га угледала, одлепила сам! Осетила сам да је права особа за мене и решила сам да му прва приђем, иако то није мој обичај. Чак у том тренутку нисам размишљала ни о томе да сам јавна личност, нити сам се плашила да ми он неће узвратити. једноставно, следила свој осећај и то се исплатило. Он је сад пресрећан што сам га стартовала. Већ три месеца уживамо у вези''.



Када си толико срећна, зашто кријеш дечка?

''Писало се да га кријем од јавности, али то није истина. Ми се јавно појављујемо свуда, идемо у ресторане и по свим могућим јавним местма.Не кријемо се од људи и тиме се не оптерећујемо. Моја је велика срећа што сам коначно нашла неког ко не брине о томе да ли ће и када бити сликан, ко не бежи од тога што сам позната и ко ми то не гледа као ману. Једноставно хоћу да иде како иде, без оптерећења и да што дуже одржавам хармонију коју сам створила са њим. Могу само да кажем да сам нашла мир, да сам пресрећна и да ми је прелепо. Како много радим, покушавам да се организујем да што више времена проведем са њим''.

Ипак, пошто га ми још нисмо видели, можеш ли да га опишеш?

''Он је најбољи, најлепши и најгоднији дечко на свету, Имамо исти темперамент и смирује ме чињеница да неко разуме моје лудило, да је неко отворен, директан и јак као ја''.

Да ли те погађа прича да је он човек из Хрватске, кога си раставила од жене и детета?

''Најбитније је да моји најближи знају колике су то будалаштине. Већ сам навикла на покушаје оних са којима имам судске спорове да ме омаловаже и понизе. Тешко је чути те ствари о себи, али Боже мој. Никада нисам била ни са једним Хрватом. Ово није говор мржње, ја све људе волим и поштујем једнако, већ једноставно нисам била никада се неким ко је те националности. Никада нисам била ни са ожењеним човеком. Мој дечко је Србин и није ожењен''.



Много се пише о твојим грудима, да ли си се покајала што си их толико повећала?

''Већину естетских операција које су ми накачили нисам урадила. После порођаја сам одлучила да урадим груди, велике груди сам имала одувек, али и када бих била осуђена на живот без груди, не бих се бунила. Жене краси оно како зраче, а ја зрачим дечјом енергијом и имам љубави за цео свет'', рекла је Дара.

Нема свађе са Карлеушом

У последње време Дара је отоплила односе са Јеленом Карлеушом, са којом је дуго била у свађи.

''Рекла је да сам мала и слатка, ја њој да је велика и слатка. Шалу на страну, превише ружног је било. Никада је нисам мрзела нити иког са ким сам се дружила. Не нападам прва никога, бранила сам се и то је све'.

Извор: Ало

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Јованцхе

01.08.2017 22:59

Бубо,остала си малесна јер си злобна и ту лека нема,а реци нам јел ти тај момак пајац и кепо као ти...без увреде..мисицу.

ОДГОВОРИТЕ