Otkrila kako je zavela dečka

Dara Bubamara već tri meseca uživa u vezi sa dečkom kog javnost još uvek nije upoznala.

Srbija 31.07.2017 | 15:28
Otkrila kako je zavela dečka
U razgovoru sa popularnom pevačicom imali smo prilike da o njihovom odnosu saznamo više, a popularna pevačica priznala nam je da mu je sama prišla!

Kako ste ti i tvoj aktuelni izabranik počeli vezu?

''Upoznala sam ga prilikom jednog izlaska. Čim sam ga ugledala, odlepila sam! Osetila sam da je prava osoba za mene i rešila sam da mu prva priđem, iako to nije moj običaj. Čak u tom trenutku nisam razmišljala ni o tome da sam javna ličnost, niti sam se plašila da mi on neće uzvratiti. jednostavno, sledila svoj osećaj i to se isplatilo. On je sad presrećan što sam ga startovala. Već tri meseca uživamo u vezi''.



Kada si toliko srećna, zašto kriješ dečka?

''Pisalo se da ga krijem od javnosti, ali to nije istina. Mi se javno pojavljujemo svuda, idemo u restorane i po svim mogućim javnim mestma.Ne krijemo se od ljudi i time se ne opterećujemo. Moja je velika sreća što sam konačno našla nekog ko ne brine o tome da li će i kada biti slikan, ko ne beži od toga što sam poznata i ko mi to ne gleda kao manu. Jednostavno hoću da ide kako ide, bez opterećenja i da što duže održavam harmoniju koju sam stvorila sa njim. Mogu samo da kažem da sam našla mir, da sam presrećna i da mi je prelepo. Kako mnogo radim, pokušavam da se organizujem da što više vremena provedem sa njim''.

Ipak, pošto ga mi još nismo videli, možeš li da ga opišeš?

''On je najbolji, najlepši i najgodniji dečko na svetu, Imamo isti temperament i smiruje me činjenica da neko razume moje ludilo, da je neko otvoren, direktan i jak kao ja''.

Da li te pogađa priča da je on čovek iz Hrvatske, koga si rastavila od žene i deteta?

''Najbitnije je da moji najbliži znaju kolike su to budalaštine. Već sam navikla na pokušaje onih sa kojima imam sudske sporove da me omalovaže i ponize. Teško je čuti te stvari o sebi, ali Bože moj. Nikada nisam bila ni sa jednim Hrvatom. Ovo nije govor mržnje, ja sve ljude volim i poštujem jednako, već jednostavno nisam bila nikada se nekim ko je te nacionalnosti. Nikada nisam bila ni sa oženjenim čovekom. Moj dečko je Srbin i nije oženjen''.



Mnogo se piše o tvojim grudima, da li si se pokajala što si ih toliko povećala?

''Većinu estetskih operacija koje su mi nakačili nisam uradila. Posle porođaja sam odlučila da uradim grudi, velike grudi sam imala oduvek, ali i kada bih bila osuđena na život bez grudi, ne bih se bunila. Žene krasi ono kako zrače, a ja zračim dečjom energijom i imam ljubavi za ceo svet'', rekla je Dara.

Nema svađe sa Karleušom

U poslednje vreme Dara je otoplila odnose sa Jelenom Karleušom, sa kojom je dugo bila u svađi.

''Rekla je da sam mala i slatka, ja njoj da je velika i slatka. Šalu na stranu, previše ružnog je bilo. Nikada je nisam mrzela niti ikog sa kim sam se družila. Ne napadam prva nikoga, branila sam se i to je sve'.

Izvor: Alo

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Jovanche

01.08.2017 22:59

Bubo,ostala si malesna jer si zlobna i tu leka nema,a reci nam jel ti taj momak pajac i kepo kao ti...bez uvrede..misicu.

ODGOVORITE