Трамп уводи санкције Пекингу

Помоћници америчког предсједника Доналда Трампа раде на увођењу економских санкција Кини, пренијели су амерички медији.

Свијет 31.07.2017 | 08:39
Трамп уводи санкције Пекингу
Медији преносе да би одлука о санкцијама Пекингу требало да буде донесена у току ове седмице, а да САД санкцијама желе да убиједе кинеске власти да изврше већи притисак на Сјеверну Кореју.

Извор из администрације америчког предсједника изјавио је да су у оптицају санкције Кини на пољу трговине, као и казнене мјере на пољу економије, али да још није сигурно да ће се Трамп одлучити на такав корак, преноси "Спутњик".

Трамп је у суботу, 29. јула, изјавио да је "веома разочаран Кином, јер кинеске власти не раде ништа да помогну око проблема са Пјонгјангом" и подсјетио да су бивши лидери САД омогућили Пекингу да трговином заради стотине милијарди долара.

Јапански премијер Шинзо Абе раније је позвао међународну заједницу да изврши притисак на Пјонгјанг и нагласио да се то нарочито односи на Кину и Русију.

(Срна)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Доза

31.07.2017 07:02

Ово лици на некадасњу продају цигле на Басцарсији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

харе

31.07.2017 07:29

Са овим Америма стварно није несто уреду докле висе сила мајку му, па дај једно јутро да процитам да је негдје мир да је несто уцињено добро за све нас него рат криза,рат криза објесис висе овако не иде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗНАМ

31.07.2017 07:41

БУДАЛЕ. ЕТО. СТАСУ.

Name

Мирко

31.07.2017 09:15

Па они це сами себе затвирити,ским це трговати са Африком.Свима санкције и да се хоце све остале земље договорити да не увозе ниста из Америке брзо бих она пукла.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Компас

31.07.2017 15:46

Ови амери су дефинитивно изгубили компас,па цовјеце Кина је Комунистицка земља,знаци ако нема пара дијеле се следовања хране,обуце,одјеце и ос.,они су бар огуглали на све тако да их ово неце погодити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неђо.1.Јул.2017

01.08.2017 14:23

Буш,Реган,Клинтон,Трамп.Тосу преседници од зла оца и од зле мајке.Тосу људи психопате.Шта мислите даје она вештица,Клинтонова победила.Досада би рат буктао по свету.Клинтонова мрзи себе доподне,поподне цео свет.Европа ако још дозволи америки да уведу санкције,КИНИ.Тада ће бити крај европе.Амекику незанима,Европа,Амере занима само пљачка држава и њиховог богаства.Амери су покрали,Либију,Ирак.Хтели су и сирију није им успело.Зато су увели санкције,РусијиАмерика ради сада штоје,Хитлер мислијо да уради.Само штоје,Хитлер ударијо на више држава паму није успело.Док,Амери једну по једну државу руше и краду све штосе може украсти и опљачкати.СРБИ ,КОЖЕЛИЈО У НАТО УКУЋИМУ НАТО КОМАНДОВО.ТОЈЕ НАЈ ВЕЋА ПЉАЧКАШКА АЛИЈАНСА ШТОСАМ ДОЖИВЕО ЗА ОВИХ 60 КОДИНА СВОГ ЖИВОТА.

ОДГОВОРИТЕ