Матић у Јунајтедовом дресу!

На друштвеним мрежама се појавила прва фотографија српског репрезентативца Немање Матића у дресу Манчестер Јунајтеда.  Изгледа да је готово: Матић у опреми "ђавола"! Острвски медији по ко зна који пут најављују трансфер репрезентативца Србије у Манчестер јунајтед. "Скај спортс" пише да је дефинитивна цена 40 милиона фунти. У међувремену појавила се фотографија у опреми Манчестер јунајтеда.

Фудбал 31.07.2017 | 12:15
Матић у Јунајтедовом дресу!
Ипак, у дигиталној ери увек постоји недоумица, шта ако? Појавила се сумња да је фотографија обрађена у фотошопу, те да је реч о неком другом фудбалеру.

Појавиле су се и информације да је Матић прошао медицинске прегледе у Карингтону, а пошто је на фотографији тренинг дрес за наредну сезону, већа је шанса да је фотографија 'оригинал'.

Томе у прилог говори и један ситан детаљ, младеж на Матићевој десној руци. Данима се прича о његовом преласку у Манчестер Јунајтед којим би постао најскупљи играч у историји српског фудбала.

Последње информације су да је све већ готово, али обрти у фудбалу нису новост, па се све до званичног представљања ваљда узети са дозом резерве.

Немања Матић испратио је екипу Челсија на турнеју по Далеком истоку, а у понедељак ће и дочекати саиграче у клупском тренинг центру, пошто се још увек налази "ни на небу, ни на земљи".

Ипак, према писању "Скај спортса", то би наредних дана могло да се промени, јер је клуб, као "гест добре воље" због доприноса који је Матић дао освајању две титуле првака Енглеске (2015, 2017), спреман да га коначно пусти у Манчестер јунајтед!

Цена је 40 милиона фунти и репрезентативац Србије би, ако све буде у реду, могао да 8. августа буде са "црвеним ђаволима" у Скопљу, на утакмици за Суперкуп Европе против Реала.

Наравно и пет дана касније, на мечу првог кола Премијер лиге против Вест Хема.

Власник "плаваца" Роман Абрамович желео је да Матића прода Јувентусу, након што се почетком јула наљутио на Јунајтед због изгубљене трке за Лукакуом из Евертона, али је та комбинација пропала када се Србин није договорио са торинским црно-белима око личних услова.

У Челсију су свакако свесни да би евентуални Матићев останак на Стамфорд Бриџу после свега би могао да буде контрапродуктиван и по њега и по клуб, поготово што му је доведена замена у лику Тиемуа Бакајока из Монака, а менаџер Антонио Конте прижељкује још једно појачање на средини терена.

Нама остаје само да "навијамо" за што брже разрешење статуса репрезентативног "везисте", јер је до важних утакмица у квалификацијама за Светско првенство, против Молдавије и Републике Ирске, остало тек нешто више од месец дана и потребан нам је Немања Матић у топ форми!

Можда му трансфер у Јунајтед буде и поклон за 29. рођендан, који ће прославити 1. августа!

У међувремену се на друштвеним мрежама појавила фотографија Немање Матића у тренинг опреми Јунајтеда, за коју је тешко утврдити да је аутентична, али на први поглед делује као да се српски фудбалер фотографисао и то проследио блиским особама.

С обзиром на то да клубови "све касније" објављују да су потписали уговор са играчима - могуће је да се тренутно ради на пропратним стварима попут интервјуа, промо фотографија и да ће Матић тек за неколико дана бити и званично промовисан.

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар