Matić u Junajtedovom dresu!

Na društvenim mrežama se pojavila prva fotografija srpskog reprezentativca Nemanje Matića u dresu Mančester Junajteda.  Izgleda da je gotovo: Matić u opremi "đavola"! Ostrvski mediji po ko zna koji put najavljuju transfer reprezentativca Srbije u Mančester junajted. "Skaj sports" piše da je definitivna cena 40 miliona funti. U međuvremenu pojavila se fotografija u opremi Mančester junajteda.

Fudbal 31.07.2017 | 12:15
Matić u Junajtedovom dresu!
Ipak, u digitalnoj eri uvek postoji nedoumica, šta ako? Pojavila se sumnja da je fotografija obrađena u fotošopu, te da je reč o nekom drugom fudbaleru.

Pojavile su se i informacije da je Matić prošao medicinske preglede u Karingtonu, a pošto je na fotografiji trening dres za narednu sezonu, veća je šansa da je fotografija 'original'.

Tome u prilog govori i jedan sitan detalj, mladež na Matićevoj desnoj ruci. Danima se priča o njegovom prelasku u Mančester Junajted kojim bi postao najskuplji igrač u istoriji srpskog fudbala.

Poslednje informacije su da je sve već gotovo, ali obrti u fudbalu nisu novost, pa se sve do zvaničnog predstavljanja valjda uzeti sa dozom rezerve.

Nemanja Matić ispratio je ekipu Čelsija na turneju po Dalekom istoku, a u ponedeljak će i dočekati saigrače u klupskom trening centru, pošto se još uvek nalazi "ni na nebu, ni na zemlji".

Ipak, prema pisanju "Skaj sportsa", to bi narednih dana moglo da se promeni, jer je klub, kao "gest dobre volje" zbog doprinosa koji je Matić dao osvajanju dve titule prvaka Engleske (2015, 2017), spreman da ga konačno pusti u Mančester junajted!

Cena je 40 miliona funti i reprezentativac Srbije bi, ako sve bude u redu, mogao da 8. avgusta bude sa "crvenim đavolima" u Skoplju, na utakmici za Superkup Evrope protiv Reala.

Naravno i pet dana kasnije, na meču prvog kola Premijer lige protiv Vest Hema.

Vlasnik "plavaca" Roman Abramovič želeo je da Matića proda Juventusu, nakon što se početkom jula naljutio na Junajted zbog izgubljene trke za Lukakuom iz Evertona, ali je ta kombinacija propala kada se Srbin nije dogovorio sa torinskim crno-belima oko ličnih uslova.

U Čelsiju su svakako svesni da bi eventualni Matićev ostanak na Stamford Bridžu posle svega bi mogao da bude kontraproduktivan i po njega i po klub, pogotovo što mu je dovedena zamena u liku Tiemua Bakajoka iz Monaka, a menadžer Antonio Konte priželjkuje još jedno pojačanje na sredini terena.

Nama ostaje samo da "navijamo" za što brže razrešenje statusa reprezentativnog "veziste", jer je do važnih utakmica u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, protiv Moldavije i Republike Irske, ostalo tek nešto više od mesec dana i potreban nam je Nemanja Matić u top formi!

Možda mu transfer u Junajted bude i poklon za 29. rođendan, koji će proslaviti 1. avgusta!

U međuvremenu se na društvenim mrežama pojavila fotografija Nemanje Matića u trening opremi Junajteda, za koju je teško utvrditi da je autentična, ali na prvi pogled deluje kao da se srpski fudbaler fotografisao i to prosledio bliskim osobama.

S obzirom na to da klubovi "sve kasnije" objavljuju da su potpisali ugovor sa igračima - moguće je da se trenutno radi na propratnim stvarima poput intervjua, promo fotografija i da će Matić tek za nekoliko dana biti i zvanično promovisan.

Izvor: B92/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar