Како да се што више зближите?

Стручњаци за везе тврде да је неопходно да прође одређено време и да партнери прођу кроз нека заједничка искуства да би се однос, колико год био интензиван од почетка, развио

Свијет 30.07.2017 | 18:35
Како да се што више зближите?
Почетак везе је углавном најслађи. Заљубљени смо, лепршави, "слепи" да увидимо партнерове мане, а неретко и убеђени да смо пронашли љубав свог живота.

Међутим, стручњаци за везе тврде да је неопходно да прође одређено време и десе се одређене ствари да би се однос, колико год био интензиван од почетка, развио. Они сматрају да је потребно да партнери прођу кроз следећа искуства:

* Прво заједничко путовање. Тек када одете са дечком на продужени викенд или море, изолујете се од других, проведете заједно неколико дана по пуна 24 часа, можете да видите да ли бисте могли да живите заједно.

* Прве сузе. Ако сте на овај начин успели да поделите јаке емоције са партнером, значи да сте пред њим опуштени и искрени, и то је добро, јер живот не чине само лепи тренуци.

* Прва озбиљна свађа. Ако сте се страшно посвађали и преживели после тога, јасно је да сте на добром путу да савладате и нове сукобе и неспоразуме. А биће их сигурно.

* Прва велика куповина. Заједничка инвестиција, без обзира на то да ли је то ауто, фрижидер или стан, ствара осећај заједништва и повезује партнере.

(Новости)

Коментари / 0

Оставите коментар