Kako da se što više zbližite?

Stručnjaci za veze tvrde da je neophodno da prođe određeno vreme i da partneri prođu kroz neka zajednička iskustva da bi se odnos, koliko god bio intenzivan od početka, razvio

Svijet 30.07.2017 | 18:35
Kako da se što više zbližite?
Početak veze je uglavnom najslađi. Zaljubljeni smo, lepršavi, "slepi" da uvidimo partnerove mane, a neretko i ubeđeni da smo pronašli ljubav svog života.

Međutim, stručnjaci za veze tvrde da je neophodno da prođe određeno vreme i dese se određene stvari da bi se odnos, koliko god bio intenzivan od početka, razvio. Oni smatraju da je potrebno da partneri prođu kroz sledeća iskustva:

* Prvo zajedničko putovanje. Tek kada odete sa dečkom na produženi vikend ili more, izolujete se od drugih, provedete zajedno nekoliko dana po puna 24 časa, možete da vidite da li biste mogli da živite zajedno.

* Prve suze. Ako ste na ovaj način uspeli da podelite jake emocije sa partnerom, znači da ste pred njim opušteni i iskreni, i to je dobro, jer život ne čine samo lepi trenuci.

* Prva ozbiljna svađa. Ako ste se strašno posvađali i preživeli posle toga, jasno je da ste na dobrom putu da savladate i nove sukobe i nesporazume. A biće ih sigurno.

* Prva velika kupovina. Zajednička investicija, bez obzira na to da li je to auto, frižider ili stan, stvara osećaj zajedništva i povezuje partnere.

(Novosti)

Komentari / 0

Ostavite komentar