Тест: Пред разиграним Лациом паде и Леверкузен!

Лацио се не разбацује милионима, већ уиграва тим! Леверкузен примио три комада, а могао је још који! Све боља форма Римљана, које нико не сматра озбиљним кандидатом за висок пласман у Серији А.

Фудбал 30.07.2017 | 19:00
Тест: Пред разиграним Лациом паде и Леверкузен!
Лацијев биланс у прелазном року је једноставан - отишли су Етрит Бериша и Лукас Биља, а стигли Лукас Леива и Адам Марушић. Такође се долази и до закључка да је циљ управе клуба, али и тренераСимонеа Инзагија да се већ формиран тим додатно угира, што би могла да буде основна снага Римљана у наредној сезони. Небескоплави су још једном улили огромну дозу самопоуздања својим навијачима пред почетак нове сезоне, пошто су у пријатељском мечу, одиграном у Гредигу, лагано испрашили Бајер из Леверкузена – 3:1 (2:0).

Своје позиције у стартној постави клуба из Вечног града одавно су зацементирали српски фудбалери Душан Баста и Сергеј Милинковић Савић, који су одиграли значајну улогу и на овој утакмиц, али су у првом плану ипак били двоструки стрелац Ћиро Имобиле и бразилски мајсторФелипе Андерсон.

У стартној постави Лација није било Кеите Балдеа, који је у овом тренутку једини играч који је на излазним вратима римског Олимпика, али то нимало утицало на ефикасност Инзагијевогтима, који се често током ове утакмце поигравао са саставом Хајка Херлиха.

Ипак, Леверкузен је у последњим тренуцима утакмице ипак успео донекле да ублажи убедљив пораз и незнатно поправи комплетан утисак захваљујући голу Владлена Јурченка.

ЛЕВЕРКУЗЕН – ЛАЦИО 1:3 (0:2)
/Јурченко 90 – Имобиле 19, 56, Андерсон 41/

ЛАЦИО (3-5-2): Стракоша – Худ, Де Фрај, Бастос – Баста, Мурђа, Луис Алберто, Милинковић Савић, Лулић – Имобиле, Ф. Андресон.

ЛЕВЕРКУЗЕН (4-4-2): Лено – Кор, Драговић, Ромаљо, Вендел – Белараби, Баумгарлинтер, Јурченко, Баилеј – Похјанпало, Фоланд.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар