Test: Pred razigranim Laciom pade i Leverkuzen!

Lacio se ne razbacuje milionima, već uigrava tim! Leverkuzen primio tri komada, a mogao je još koji! Sve bolja forma Rimljana, koje niko ne smatra ozbiljnim kandidatom za visok plasman u Seriji A.

Fudbal 30.07.2017 | 19:00
Test: Pred razigranim Laciom pade i Leverkuzen!
Lacijev bilans u prelaznom roku je jednostavan - otišli su Etrit Beriša i Lukas Bilja, a stigli Lukas Leiva i Adam Marušić. Takođe se dolazi i do zaključka da je cilj uprave kluba, ali i treneraSimonea Inzagija da se već formiran tim dodatno ugira, što bi mogla da bude osnovna snaga Rimljana u narednoj sezoni. Nebeskoplavi su još jednom ulili ogromnu dozu samopouzdanja svojim navijačima pred početak nove sezone, pošto su u prijateljskom meču, odigranom u Gredigu, lagano isprašili Bajer iz Leverkuzena – 3:1 (2:0).

Svoje pozicije u startnoj postavi kluba iz Večnog grada odavno su zacementirali srpski fudbaleri Dušan Basta i Sergej Milinković Savić, koji su odigrali značajnu ulogu i na ovoj utakmic, ali su u prvom planu ipak bili dvostruki strelac Ćiro Imobile i brazilski majstorFelipe Anderson.

U startnoj postavi Lacija nije bilo Keite Baldea, koji je u ovom trenutku jedini igrač koji je na izlaznim vratima rimskog Olimpika, ali to nimalo uticalo na efikasnost Inzagijevogtima, koji se često tokom ove utakmce poigravao sa sastavom Hajka Herliha.

Ipak, Leverkuzen je u poslednjim trenucima utakmice ipak uspeo donekle da ublaži ubedljiv poraz i neznatno popravi kompletan utisak zahvaljujući golu Vladlena Jurčenka.

LEVERKUZEN – LACIO 1:3 (0:2)
/Jurčenko 90 – Imobile 19, 56, Anderson 41/

LACIO (3-5-2): Strakoša – Hud, De Fraj, Bastos – Basta, Murđa, Luis Alberto, Milinković Savić, Lulić – Imobile, F. Andreson.

LEVERKUZEN (4-4-2): Leno – Kor, Dragović, Romaljo, Vendel – Belarabi, Baumgarlinter, Jurčenko, Bailej – Pohjanpalo, Foland.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar