Изгубљена титула превише је бољела!

Михаило Петровић отишао из Ураве! Ове сезоне резултати једноставно нису били исти.

Фудбал 31.07.2017 | 08:45
Изгубљена титула превише је бољела!
Имао је гол предности из првог меча, предност домаћег терена у реваншу и вођство од 1:0. Али Кашима је успела да у наставку меча преокрене резултат на 2:1 и захваљујући головима Муа Каназакија стигне до титуле. Урава Ред Дајмонс је остала празних шака. И ништа више није било исто. Па је цела та прича заокружена данашњим растанком јапанског клуба са дугогодишњим тренером Михаилом Петровићем.

Српски тренер је на клупи Ураве седео од 2012. године, али је покупио ствари пошто је постало јасно да су се екипа и шеф струке једни другог заситили. Урава је тренутно на тек осмом месту Џеј лиге. Суботњи пораз од Серезо Осаке (2:4) представљао је кап која је прелила чашу.

"Природно је да ја као тренер преузме одговорност за лоше резултате у протекла два или три месеца... Растајемо се као пријатељи", џентлменски је рекао Петровић, кога ће на клупи заменити досадашњи помоћник Такаши Хори.

Следеће суботе Урава дочекује Омију, екипа која се налази у зони испадања. Промене тренера често изазову позитивни шок. Упамтите то. Биће корисно кад за седам дана буде састављали тикет.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар