Izgubljena titula previše je boljela!

Mihailo Petrović otišao iz Urave! Ove sezone rezultati jednostavno nisu bili isti.

Fudbal 31.07.2017 | 08:45
Izgubljena titula previše je boljela!
Imao je gol prednosti iz prvog meča, prednost domaćeg terena u revanšu i vođstvo od 1:0. Ali Kašima je uspela da u nastavku meča preokrene rezultat na 2:1 i zahvaljujući golovima Mua Kanazakija stigne do titule. Urava Red Dajmons je ostala praznih šaka. I ništa više nije bilo isto. Pa je cela ta priča zaokružena današnjim rastankom japanskog kluba sa dugogodišnjim trenerom Mihailom Petrovićem.

Srpski trener je na klupi Urave sedeo od 2012. godine, ali je pokupio stvari pošto je postalo jasno da su se ekipa i šef struke jedni drugog zasitili. Urava je trenutno na tek osmom mestu Džej lige. Subotnji poraz od Serezo Osake (2:4) predstavljao je kap koja je prelila čašu.

"Prirodno je da ja kao trener preuzme odgovornost za loše rezultate u protekla dva ili tri meseca... Rastajemo se kao prijatelji", džentlmenski je rekao Petrović, koga će na klupi zameniti dosadašnji pomoćnik Takaši Hori.

Sledeće subote Urava dočekuje Omiju, ekipa koja se nalazi u zoni ispadanja. Promene trenera često izazovu pozitivni šok. Upamtite to. Biće korisno kad za sedam dana bude sastavljali tiket.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar