Пике опет о Нејмару: Новац или трофеји?!

Штопер Барселоне изјавио је да његов саиграч "не зна шта да ради" и да блиски пријатељи покушавају да му помогну.

Фудбал 31.07.2017 | 14:45
Пике опет о Нејмару: Новац или трофеји?!
Ћути Нејмар, ћуте челници Барселоне, ћуте и Парижани... По питању потенцијалног трансфера бразилског суперстара у Пари сен Жермен оглашавају се само медији - својим шпекулацијама и сазнањима - и Ђерар Пике.

Искусни штопер, који је пре неколико дана објавио заједничку фотографију са Нејмаром уз потпис "Он остаје", а онда објаснио да је то била само сугестија саиграчу и добром пријатељу, причао је о томе и после суботњег меча Барселона - Реал (3:2) у Мајамију.

"Нејмар и ја смо веома блиски, тако да сам упућен у целу ситуацију. Он тренутно не зна шта да ради, а ми, унутар тима, покушавамо да му помогнемо да донесе праву одлуку. Ја желим да остане, али видећемо шта ће се десити".

Поједини медији претходних дана су објављивали да је "90 одсто сигурно" да ће Бразилац прећи у ПСЖ за 222 милиона евра, било је и написа да се опростио од саиграча, с обзиром на то да му после одиграног Купа шампиона у САД предстоје краће промотивне активности у Кини...

Пике истиче да се све своди на то шта Нејмар заиста жели.

"Он може да оде у било који клуб на свету. Барселона, ПСЖ, Челси, Манчестер сити... Сви би га радо видели. Али, он сам мора да одлучи који су његови приоритети. Шта жели? Више новца или више трофеја? И у НБА лиги има много играча који не зарађују колико заслужују, али жртвују то зарад шансе да постану шампиони", објаснио је Пике, стрелац победоносног гола у последњем "Ел класику".

"Некада у животу морате да донесете одлуку и онда се све своди на то који су вам приоритети", додао је он.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар