Pike opet o Nejmaru: Novac ili trofeji?!

Štoper Barselone izjavio je da njegov saigrač "ne zna šta da radi" i da bliski prijatelji pokušavaju da mu pomognu.

Fudbal 31.07.2017 | 14:45
Pike opet o Nejmaru: Novac ili trofeji?!
Ćuti Nejmar, ćute čelnici Barselone, ćute i Parižani... Po pitanju potencijalnog transfera brazilskog superstara u Pari sen Žermen oglašavaju se samo mediji - svojim špekulacijama i saznanjima - i Đerar Pike.

Iskusni štoper, koji je pre nekoliko dana objavio zajedničku fotografiju sa Nejmarom uz potpis "On ostaje", a onda objasnio da je to bila samo sugestija saigraču i dobrom prijatelju, pričao je o tome i posle subotnjeg meča Barselona - Real (3:2) u Majamiju.

"Nejmar i ja smo veoma bliski, tako da sam upućen u celu situaciju. On trenutno ne zna šta da radi, a mi, unutar tima, pokušavamo da mu pomognemo da donese pravu odluku. Ja želim da ostane, ali videćemo šta će se desiti".

Pojedini mediji prethodnih dana su objavljivali da je "90 odsto sigurno" da će Brazilac preći u PSŽ za 222 miliona evra, bilo je i napisa da se oprostio od saigrača, s obzirom na to da mu posle odigranog Kupa šampiona u SAD predstoje kraće promotivne aktivnosti u Kini...

Pike ističe da se sve svodi na to šta Nejmar zaista želi.

"On može da ode u bilo koji klub na svetu. Barselona, PSŽ, Čelsi, Mančester siti... Svi bi ga rado videli. Ali, on sam mora da odluči koji su njegovi prioriteti. Šta želi? Više novca ili više trofeja? I u NBA ligi ima mnogo igrača koji ne zarađuju koliko zaslužuju, ali žrtvuju to zarad šanse da postanu šampioni", objasnio je Pike, strelac pobedonosnog gola u poslednjem "El klasiku".

"Nekada u životu morate da donesete odluku i onda se sve svodi na to koji su vam prioriteti", dodao je on.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar