Видео: "Био сам бољи од Месија, али је отац погријешио"!

Леандро Депетрис признао је после 20 година да је био бољи и талентованији играч од Месија, али је његов отац донео погрешну одлуку.

Фудбал 01.08.2017 | 11:00
Видео: "Био сам бољи од Месија, али је отац погријешио"!
"Излазио сам на терен, а тамо је било 2.000 људи који су долазили да гледају мене. Са 12 година су тражили да се сликају са мном, нису ми давали мира на улици", рекао је Леандро, који је само годину дана млађи од Лионела Месија.

Говорили су да је Леандро далеко бољи играч од Месија, али је очева одлука да пређе у редове Милана била потпуно погрешна. Дванаестогодишњи дечак се није снашао у Италији и брже-боље враћен је у Аргентину, када је потписао за Ривер Плејт.

Депетрис се никад није развио у играча каквог се очекивао, иако је играо за бројне клубове, ових га дана очекује деби за Треболенсе, аматерски клуб из Аргентине.

"Иако се чинило да нема места за грешку, нисам направио ствари које сам морао. Први пут када сам дошао на Сан Сиро, 70.000 гледалаца је било на утакмици Милана и Јувентуса. Ја сам тада био сјајан. Био сам бржи с лоптом од осталих", открио је Депетрис који никада није направио каријеру какву су му предвиђали.

"Све смо радили погрешно. Одлука мог оца била је погрешна. Отићи у Италију тако млад... Никад нисам имао проблема с алкохолом, дрогама, лоше се понашао... Али можда ми је требала помоћ психолога, или већа подршка родитеља. Данас ми је глава чиста. Зашто не би била? И да док Меси данас игра фудбал, тренира три сата дневно и плаћен је пуно, ја морам да се молим Богу да уопште примим какву-такву плату", закључио је.



Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар