Video: "Bio sam bolji od Mesija, ali je otac pogriješio"!

Leandro Depetris priznao je posle 20 godina da je bio bolji i talentovaniji igrač od Mesija, ali je njegov otac doneo pogrešnu odluku.

Fudbal 01.08.2017 | 11:00
Video: "Bio sam bolji od Mesija, ali je otac pogriješio"!
"Izlazio sam na teren, a tamo je bilo 2.000 ljudi koji su dolazili da gledaju mene. Sa 12 godina su tražili da se slikaju sa mnom, nisu mi davali mira na ulici", rekao je Leandro, koji je samo godinu dana mlađi od Lionela Mesija.

Govorili su da je Leandro daleko bolji igrač od Mesija, ali je očeva odluka da pređe u redove Milana bila potpuno pogrešna. Dvanaestogodišnji dečak se nije snašao u Italiji i brže-bolje vraćen je u Argentinu, kada je potpisao za River Plejt.

Depetris se nikad nije razvio u igrača kakvog se očekivao, iako je igrao za brojne klubove, ovih ga dana očekuje debi za Trebolense, amaterski klub iz Argentine.

"Iako se činilo da nema mesta za grešku, nisam napravio stvari koje sam morao. Prvi put kada sam došao na San Siro, 70.000 gledalaca je bilo na utakmici Milana i Juventusa. Ja sam tada bio sjajan. Bio sam brži s loptom od ostalih", otkrio je Depetris koji nikada nije napravio karijeru kakvu su mu predviđali.

"Sve smo radili pogrešno. Odluka mog oca bila je pogrešna. Otići u Italiju tako mlad... Nikad nisam imao problema s alkoholom, drogama, loše se ponašao... Ali možda mi je trebala pomoć psihologa, ili veća podrška roditelja. Danas mi je glava čista. Zašto ne bi bila? I da dok Mesi danas igra fudbal, trenira tri sata dnevno i plaćen je puno, ja moram da se molim Bogu da uopšte primim kakvu-takvu platu", zaključio je.Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar