Сума: Бићу спреман до Лиге Европе!

Гвинејац каже да је далеко од топ форме, али да ради на томе да што пре достигне жељени ниво. . . Сума: Још нисмо елиминисани! Нови фудбалер Партизана задовољан голом против Јавора и фокусиран на даље поправљање физичке спреме.

Фудбал 30.07.2017 | 19:30
Сума: Бићу спреман до Лиге Европе!
Сејдуба Сума очекује да ће бити потпуно спреман до мечева плеј-офа европских квалификација, који су на програму половином августа.

Интернационалац из Гвинеје у суботу је против Јавора провео на терену последњих 25 минута и голом првенцем за 2:0 отклонио све дилеме око коначног исхода, мада су гости у 89. минуту смањили на 2:1 и унели малу неизвесност у сам финиш.

"Увек је лепо када даш први гол у новом клубу, то ти даје самопоуздање за сваку наредну утакмицу. Навијачи су ме сјајно подржали. Једва сам чекао да изађем на терен и да урадим нешто", рекао је Сума новинарима у "микс" зони.

Он је због повреде задње ложе био ван тренажног процеса уочи трансфера из Слована у Партизан, па је тренер Мирослав Ђукић и због тога приморан да га постепено уводи у тим.

"Нажалост, још нисам у топ форми, али покушавам да радим све више и да што пре дођем до жељеног нивоа. Мислим да ћу бити спреман за квалификације за Лигу Европе, мада још нисмо елиминисани из Лиге шампиона. Од недеље ћемо се припремати за реванш", рекао је Сума и изразио наду да ће у Пиреју провести више времена у игри него против Јавора.

Замољен да појасни став о дуелу са Олимпијакосом, нагласио је да верује у успех и после 1:3 у Хумској.

"То је фудбал, морамо да верујемо. Ја, макар, верујем да тамо можемо надокнадити заостатак".



Извор: мондо.рс

фото: Старспорт

Коментари / 0

Оставите коментар