Suma: Biću spreman do Lige Evrope!

Gvinejac kaže da je daleko od top forme, ali da radi na tome da što pre dostigne željeni nivo. . . Suma: Još nismo eliminisani! Novi fudbaler Partizana zadovoljan golom protiv Javora i fokusiran na dalje popravljanje fizičke spreme.

Fudbal 30.07.2017 | 19:30
Suma: Biću spreman do Lige Evrope!
Sejduba Suma očekuje da će biti potpuno spreman do mečeva plej-ofa evropskih kvalifikacija, koji su na programu polovinom avgusta.

Internacionalac iz Gvineje u subotu je protiv Javora proveo na terenu poslednjih 25 minuta i golom prvencem za 2:0 otklonio sve dileme oko konačnog ishoda, mada su gosti u 89. minutu smanjili na 2:1 i uneli malu neizvesnost u sam finiš.

"Uvek je lepo kada daš prvi gol u novom klubu, to ti daje samopouzdanje za svaku narednu utakmicu. Navijači su me sjajno podržali. Jedva sam čekao da izađem na teren i da uradim nešto", rekao je Suma novinarima u "miks" zoni.

On je zbog povrede zadnje lože bio van trenažnog procesa uoči transfera iz Slovana u Partizan, pa je trener Miroslav Đukić i zbog toga primoran da ga postepeno uvodi u tim.

"Nažalost, još nisam u top formi, ali pokušavam da radim sve više i da što pre dođem do željenog nivoa. Mislim da ću biti spreman za kvalifikacije za Ligu Evrope, mada još nismo eliminisani iz Lige šampiona. Od nedelje ćemo se pripremati za revanš", rekao je Suma i izrazio nadu da će u Pireju provesti više vremena u igri nego protiv Javora.

Zamoljen da pojasni stav o duelu sa Olimpijakosom, naglasio je da veruje u uspeh i posle 1:3 u Humskoj.

"To je fudbal, moramo da verujemo. Ja, makar, verujem da tamo možemo nadoknaditi zaostatak".



Izvor: mondo.rs

foto: Starsport

Komentari / 0

Ostavite komentar