Разочарани Ђукић: Ништа корисно од овог меча!

". . сем три бода, која су и најважнија", казао је Мирослав Ђукић након тријумфа његовог тима над ивањичким Јавором у другом колу Суперлиге.

Фудбал 30.07.2017 | 16:00
Разочарани Ђукић: Ништа корисно од овог меча!
Мирослав Ђукић се не задовољава "просечним" партијама свог тима, стога благи израз разочарања након тријумфа Партизана над Јавором (2:1) у 2. колу домаћег шампионата.

Фудбалери шампиона Србије почели су добро утакмицу против Ивањичана и повели већ у седмом минуту (Ђурђевић), али је у међувремену њихов противник дошао до жељене игре, створио и неколико шанси, и постигао гол пред надокнаду времена (Миловић), срећом по Ђукићев тим - након другог поготка његових играча (Сума) непосредно пре тога.

Остварен је тријумф након пораза у квалификацијама за Лигу шампиона, и то без четири стандардна члана стартне поставе, али далеко је Мирослав Ђукић од задовољног човека.

"Најбитнија су три бода, али не могу да буде задовољан како смо играли", биле су прве речи шефа стручног штаба који је имао и конкретне замерке.

"Разумем да је тешко играти после Лиге шампиона ове утакмице, видео сам да је екипа емотивно исцрпљена, али није играла добро, нисмо имали ни добар став, нисмо били агресивни", казао је Мирослав Ђукић и подвукао: "Нема ништа корисно од овог меча сем победа".

Тражио је да његова екипа игра брзо, а на питање у којој су брзини играли данас - одговара:

"Прва, друга... А измислили људи и шесту. Не могу да будем задовољан екипом. Није нас срећом коштала ова лоша игра. Нисмо ни од кога бољи, ако не уђемо са добрим ставом у меч".

Он је додао и да су Леонардо и Евертон пропустили меч због повреда и да ће највероватније бити спремни за реванш са Олимпијакосом, а похвалио је издања новајлија Немање Милетића и Сејдубе Суме који су директно учествовали код другог гола Партизана.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар