Razočarani Đukić: Ništa korisno od ovog meča!

". . sem tri boda, koja su i najvažnija", kazao je Miroslav Đukić nakon trijumfa njegovog tima nad ivanjičkim Javorom u drugom kolu Superlige.

Fudbal 30.07.2017 | 16:00
Razočarani Đukić: Ništa korisno od ovog meča!
Miroslav Đukić se ne zadovoljava "prosečnim" partijama svog tima, stoga blagi izraz razočaranja nakon trijumfa Partizana nad Javorom (2:1) u 2. kolu domaćeg šampionata.

Fudbaleri šampiona Srbije počeli su dobro utakmicu protiv Ivanjičana i poveli već u sedmom minutu (Đurđević), ali je u međuvremenu njihov protivnik došao do željene igre, stvorio i nekoliko šansi, i postigao gol pred nadoknadu vremena (Milović), srećom po Đukićev tim - nakon drugog pogotka njegovih igrača (Suma) neposredno pre toga.

Ostvaren je trijumf nakon poraza u kvalifikacijama za Ligu šampiona, i to bez četiri standardna člana startne postave, ali daleko je Miroslav Đukić od zadovoljnog čoveka.

"Najbitnija su tri boda, ali ne mogu da bude zadovoljan kako smo igrali", bile su prve reči šefa stručnog štaba koji je imao i konkretne zamerke.

"Razumem da je teško igrati posle Lige šampiona ove utakmice, video sam da je ekipa emotivno iscrpljena, ali nije igrala dobro, nismo imali ni dobar stav, nismo bili agresivni", kazao je Miroslav Đukić i podvukao: "Nema ništa korisno od ovog meča sem pobeda".

Tražio je da njegova ekipa igra brzo, a na pitanje u kojoj su brzini igrali danas - odgovara:

"Prva, druga... A izmislili ljudi i šestu. Ne mogu da budem zadovoljan ekipom. Nije nas srećom koštala ova loša igra. Nismo ni od koga bolji, ako ne uđemo sa dobrim stavom u meč".

On je dodao i da su Leonardo i Everton propustili meč zbog povreda i da će najverovatnije biti spremni za revanš sa Olimpijakosom, a pohvalio je izdanja novajlija Nemanje Miletića i Sejdube Sume koji su direktno učestvovali kod drugog gola Partizana.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar