Видео: Ливерпул убједљив против Херте, Грујић ван тима!

Екипа Лиеврпула победила је Херту са 3:0 у припремном мечу пред нову сезону, без Марка Грујића у саставу.  Голови новајлија радују Клопа! Ливерпул је на препуном Олимпијском стадиону у Берлину забележио лагану победу против Херте (3:0). Енглези су сјајном представом разгалили публику која је у смирају меча "јахала" на мексичком таласу.

Фудбал 30.07.2017 | 14:45
Видео: Ливерпул убједљив против Херте, Грујић ван тима!
Изабраници Јиргена Клопа доминирали су током свих 90 минута, а утакмица је решена у првом полувремену.

Прво је у 16. минуту погодио млади Доминик Соланке, који је сјајним ударцем главом савладао голмана, да би седам минута пре краја полувремена гол дао Вајналдум.

У наставку меча, на ласерски прецизан пас Кутиња, Мохамед Салах је лако поставио коначних 3:0.

Два од три гола на мечу постигле су новајлије, док је Вајналдум од прошле сезоне играч Ливерпула.



Шетња "редса" Берлином: Херта - Ливерпул 0:3.

Екипа Јиргена Клопа је дошла у вођство већ у 16. минуту када је млади нападач Доминик Соланке главом спровео центаршут Адама Лалане у гол, што је новопридошлици из Челсија други гол на припремама и већ сада је јасно да ће у наредној сезони добити већу минутажу.

Ђини Вајналдум је у 38. минуту повећао водство на 2:0 када је са ивице шеснестерца приземним ударцем погодио доњи леви угао.

Ново појачање из Роме, Мухамед Салах је, ушавши са клупе, постигао трећи погодак за "редсе" на измаку сата игре када је на сјајан пас Кутиња, који је данас био капитен, смирено пребацио голмана Херте.

За Ливерпул данас нису наступили српски интернационалци Марко Грујић, који није био у протоколу, и Лазар Марковић који је заједно са Мамадуом Саком остао у Ливерпулу пошто Клоп на њих двојицу не рачуна за предстојећу сезону.

Лепа вијест за све навијаче екипе са "Енфилда" је повратак Садија Манеа који се први пут нашао у саставу након повреде у градском дербију против Евертона у априлу.

Ливерпул ће следећи меч на припремама одиграти против Бајерна на Ауди купу у Минхену.

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар