Video: Liverpul ubjedljiv protiv Herte, Grujić van tima!

Ekipa Lievrpula pobedila je Hertu sa 3:0 u pripremnom meču pred novu sezonu, bez Marka Grujića u sastavu.  Golovi novajlija raduju Klopa! Liverpul je na prepunom Olimpijskom stadionu u Berlinu zabeležio laganu pobedu protiv Herte (3:0). Englezi su sjajnom predstavom razgalili publiku koja je u smiraju meča "jahala" na meksičkom talasu.

Fudbal 30.07.2017 | 14:45
Video: Liverpul ubjedljiv protiv Herte, Grujić van tima!
Izabranici Jirgena Klopa dominirali su tokom svih 90 minuta, a utakmica je rešena u prvom poluvremenu.

Prvo je u 16. minutu pogodio mladi Dominik Solanke, koji je sjajnim udarcem glavom savladao golmana, da bi sedam minuta pre kraja poluvremena gol dao Vajnaldum.

U nastavku meča, na laserski precizan pas Kutinja, Mohamed Salah je lako postavio konačnih 3:0.

Dva od tri gola na meču postigle su novajlije, dok je Vajnaldum od prošle sezone igrač Liverpula.



Šetnja "redsa" Berlinom: Herta - Liverpul 0:3.

Ekipa Jirgena Klopa je došla u vođstvo već u 16. minutu kada je mladi napadač Dominik Solanke glavom sproveo centaršut Adama Lalane u gol, što je novopridošlici iz Čelsija drugi gol na pripremama i već sada je jasno da će u narednoj sezoni dobiti veću minutažu.

Đini Vajnaldum je u 38. minutu povećao vodstvo na 2:0 kada je sa ivice šesnesterca prizemnim udarcem pogodio donji levi ugao.

Novo pojačanje iz Rome, Muhamed Salah je, ušavši sa klupe, postigao treći pogodak za "redse" na izmaku sata igre kada je na sjajan pas Kutinja, koji je danas bio kapiten, smireno prebacio golmana Herte.

Za Liverpul danas nisu nastupili srpski internacionalci Marko Grujić, koji nije bio u protokolu, i Lazar Marković koji je zajedno sa Mamaduom Sakom ostao u Liverpulu pošto Klop na njih dvojicu ne računa za predstojeću sezonu.

Lepa vijest za sve navijače ekipe sa "Enfilda" je povratak Sadija Manea koji se prvi put našao u sastavu nakon povrede u gradskom derbiju protiv Evertona u aprilu.

Liverpul će sledeći meč na pripremama odigrati protiv Bajerna na Audi kupu u Minhenu.

Izvor: B92/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar