Звезда освестила Страмаћонија!

Ђакерини потписује у уторак, следи напад на Бијабијанија! Са појачањем из Наполија већ све договорено, остаје да се види каква ће бити ситуација са играчем Интера.

Фудбал 29.07.2017 | 18:15
Звезда освестила Страмаћонија!
Црвена звезда је очигледно освестила Андреу Страмаћонија, којем је након утакмице на стадиону Рајко Митић, вероватно постало јасно да су му појачања хитно потребна. Око доласка већ најављеног Емануела Ђакеринија остали су још само детаљи између Спарте и Наполија, па се очекује да ће брзоноги Италијан већ у уторак ставити параф на уговор са чешким великаном.

Страмаћони би тако био у прилици да региструје одличног фудбалера за реванш у Прагу (четвртак, 19.00).

Ипак, некадашњи тренер Интера нема намеру да се ту заустави у актуелном прелазном року, где је већ (без трансфера Ђакеринија) потрошио 10.000.000 евра, пошто му је, према писању италијанских медија, нова мета првотимац Интера Жонатан Бијабијани.

Још један брзоноги офанзивац је под уговором са великаном из Милана од јула 2015. године, али је одавно потпуно скрајнут у други план, па би евентуални долазак у Спарту био нова прилика за оживљавање кариејре. Ипак, остаје да се види колико ће времена клубу из главног града Чешке бити довољно да евентуално реализује и овај трансфер и додатно појача свој напад, који у првој утакмици против српског вицешампиона био потпуно безопасан по гол Милана Борјана.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар