Zvezda osvestila Stramaćonija!

Đakerini potpisuje u utorak, sledi napad na Bijabijanija! Sa pojačanjem iz Napolija već sve dogovoreno, ostaje da se vidi kakva će biti situacija sa igračem Intera.

Fudbal 29.07.2017 | 18:15
Zvezda osvestila Stramaćonija!
Crvena zvezda je očigledno osvestila Andreu Stramaćonija, kojem je nakon utakmice na stadionu Rajko Mitić, verovatno postalo jasno da su mu pojačanja hitno potrebna. Oko dolaska već najavljenog Emanuela Đakerinija ostali su još samo detalji između Sparte i Napolija, pa se očekuje da će brzonogi Italijan već u utorak staviti paraf na ugovor sa češkim velikanom.

Stramaćoni bi tako bio u prilici da registruje odličnog fudbalera za revanš u Pragu (četvrtak, 19.00).

Ipak, nekadašnji trener Intera nema nameru da se tu zaustavi u aktuelnom prelaznom roku, gde je već (bez transfera Đakerinija) potrošio 10.000.000 evra, pošto mu je, prema pisanju italijanskih medija, nova meta prvotimac Intera Žonatan Bijabijani.

Još jedan brzonogi ofanzivac je pod ugovorom sa velikanom iz Milana od jula 2015. godine, ali je odavno potpuno skrajnut u drugi plan, pa bi eventualni dolazak u Spartu bio nova prilika za oživljavanje kariejre. Ipak, ostaje da se vidi koliko će vremena klubu iz glavnog grada Češke biti dovoljno da eventualno realizuje i ovaj transfer i dodatno pojača svoj napad, koji u prvoj utakmici protiv srpskog vicešampiona bio potpuno bezopasan po gol Milana Borjana.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar