''Мукица'' Алексис Санчез...!

Усред лета у џемперу са шалом око врата. . . Стварно болестан или инфантилно контрира Венгеру? Још се не зна када ће се Чилеанац придружити тренинзима Арсенала.

Фудбал 31.07.2017 | 14:15
''Мукица'' Алексис Санчез...!
Арсенал је поставио једначину и израчунао: боље му је и да наредног лета остане без обештећења ако ће са Алексисом Санчезом да обезбеди повратак у Лигу шампиона. Међутим, изгледа се Чилеанац посебно не занима за математику Тобџија, па је још једном изневерио очекивања Арсена Венгера.

Наиме, таман што је шеф струке лондонског клуба најавио Алексисов долазак на суботњи тренинг екипе, убојити нападач је на Инстаграму окачио фотографију која га приказује у џемперу са шалом око врата. Поред објашњење: болестан.

Острвска јавност се међутим пита да ли је Санчез заиста болестан или се понаша помало инфатилно покушавајући да додатно истањи Венгерове живце и промора га на продају.

Санчез иначе на припреме клуба касни са дозволом, пошто је са репрезентацијом Чилеа играо у финалу Купа конфедерација. Међутим, сада је аусвајз истекао, а Алексиса још нема што многи тумаче жељом да оде у неки други клуб. Највероватније Пари Сен Жермен, мада се помињао и Манчестер Сити у коме би обновио сарадњу са Пепом Гвардиолом.

И у Паризу и у Манчестеру зарађивао би сигурно много више од око 7.500.000 колико тренутно прима на Емирејтсу. Уосталом, управа Арсенала је и сама наговестила да је спремна да му више него дуплира плату на целих 16.000.000 евра, али конкуренција нуди и више. А други клубови притом нуде и Лигу шампиона, коју је Арсенал испустио први пут после две деценије.

Санчезу се зато иде, али Арсенал не планира да попусти. Само на основу учешћа у Лиги шампиона добили би око 45.000.000 евра. Зашто онда продавати Санчеза за тек нешто веће паре ако он свеједно може да им то донесе кроз резултате, па да затим оде као слободан играч?

Питање је само, може ли? Посебно ако остане на тренутној плати и настави да се понаша као дете. Додуше, на терену се никад није понашао било како осим сасвим професионално.

Друга опција је да Пари Сен Жермен пошаље помало "препумпану" понуду од преко 75.000.000 евра за Санчеза. Тобџије једноставно немају пуно избора - Монако заТому Лемара траже целих 80.000.000.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар